Sorin Ghilea

mofturi si politica altfel

  1. Facebook
  2. Twitter
  3. Youtube
  4. Aboneaza-te

DAN FARCAȘ, șeful ASFAN ROMÂNIA: ,,Există OZN-uri, am găsit și noi obiecte..."

13 Ianuarie 2014 - 22:45 / Mofturi / 1 comentarii

Share on Facebook

DAN FARCAȘ, șeful ASFAN ROMÂNIA: ,,Există OZN-uri, am găsit și noi obiecte..."

Dosarele X in Romania! Specialistul care crede ca extraterestrii ne-au invadat, profesoul Dan Farcas, succesorul celebrului ufolog Ion Hobana, face dezvaluiri incredibile despre existenta omuletilor verzi!

Dan Farcas, presedintele unei asociatii care studiaza activitatea extrarestra pe teritoriul Romaniei, face dezvaluiri despre existenta unor alte posibile forme de viata despre care unii au vazut doar in filmele science fiction!

Dupa moartea celebrului profesor si scriitor Ion Hobana, un alt profesor de matematica care i-a preluat toate sarcinele neterminate este pe punctul de a deslusi tainele unui fenomen pe cat de greu de demonstrat, pe atat de fascinant.

Un profesor de matematica, care este si cercetator al fenomenului, face dezvaluiri incendiare despre OZN-urile din Romania.

“Am gasit si noi niste obiecte de care nu stim… unde ar trebui puse. Fenomenul OZN exista, chiar daca din osbervatiile care vin la diverse asociatii, 95% pot fi explicate prin diverse fenomene naturale sau creatii omenesti, ramane un 5% care nu se poate explica in niciun fel. Pe astea le numim obiecte zburatoare neidentificate. Sau mai recent se prefera fenomene erospatiale neidentificate. Nu intotdeauna sunt obiecte si nu intotdeauna sunt zburatoare. Cateodata sunt asezate pe sol, cateodata in spatiul cosmic, uneori sub apa. Fenomenul este relativ rar, dar nu atat de rar incat sa nu se fi adunat pana acum o multime de dovezi”, explica profesorul Dan Farcas.

Mai mult, expertul nu doar ca recunoaste existenta unor astfel de fenomene, dar sustine si ca acestea ar fi tinute ascunse in “cutia Pandorei”, pentru a nu se raspandi teama.

“Ne confruntam cu un fenomen care deranjeaza. Inca ceva foarte interesant… In 2008, 2009, 2010 si 2011, si de data asta a razbatut in mass media, foarte multe armate sau ministere ale apararii au descretizat arhivele de OZN-uri. S-a vazut ca ele au fost foarte interesate de fenomen, care dovedesc ca au fost discutii intre diverse compartimente. Pe de alta parte, au facut tot posibilul ca marele public sa nu afle despre acest interes. S-a incercat ridiculizarea amatorilor, a fenomenului, ca omul de pe strada sa zica ca sunt baliverne. De ce faceau asta? Dintr-un motiv extrem de simplu. Nu aveau raspuns la intrebarea Ce sunt aceste obiecte.  Tot ce spune SF-ul despre conflictele cu extraterestri , ca vin si ne invadeaza, ca vin si ne ajuta, ca ne ajuta, pot fi acceptate daca stai sa te gandesti mai mult asupra subiectului”, considera cercetatorul Dan Farcas.Share on Facebook

1 comentarii


Lasa un comentariu

Numele & Prenumele *
Adresa Web URL
( Ex: http://www.baricada.ro/ )
Comentariul meu *
Cod de validare *
(Anti-Spam)

Încarcă mai multe articole