Sorin Ghilea

mofturi si politica altfel

  1. Facebook
  2. Twitter
  3. Youtube
  4. Aboneaza-te

"ELECON - PUTEREA SOLUŢIEI" - un crez, nu doar un slogan

31 Iulie 2013 - 11:44 / Jurnal / 88 comentarii

Share on Facebook

"ELECON - PUTEREA SOLUŢIEI" - un crez, nu doar un slogan


18 ani de experienţă adună sc. ELECON srl. în domeniul construcţiilor, instalaţiilor electrice, sau al instalaţiilor sanitare. Prima firmă din grupul ELECON a luat naştere în anul 1995, din iniţiativa unor ingineri electro care au decis să investească munca într-un domeniu nou, cel al verificărilor electrice PRAM. Apoi, an de an au apărut proiecte noi, ajungându-se ca în prezent să fie executate instalaţii complexe,  hale industriale şi comerciale, calitatea lucrărilor neputând fi pusă la îndoială.

 

În acest moment, SC Elecon SRL propune o serie de lucrări la cel mai înalt nivel de execuţie: de la proiectare si executie

alimentarea cu energie electrică de medie şi joasă tensiune, obtinerea tuturor avizelor necesare si elaborarea proiectului

instalaţii electrice in hale industriale , încălzire, ventilaţie, climatizare , service la instalatiile executate

servicii de modernizare instalatii electrice , tablouri electrice ,

optimizare consum de energie prin compensare factor de putere

reducere de consum de energie electrica prin schimbarea iluminatului cu cele mai moderne corpuri de iluminat cu inductie cu o viata de 100.000 ore de functionare si o garantie de 5 ani,   investitie    care se amortizeaza in 1- 2 ani.

 

De asemenea, SC Elecon SRL pune la dispoziţia clienţilor şi un Departament - Deranjamente   cu intervenţie în regim de avarie. Un dispecerat si o echipă mobilă cu toate dotările necesare, ce intervine prompt la solicitări, şi care asigură eliminarea avariei pe loc, repunând instalaţia în situaţia normală în cel mai scurt timp.

SC Elecon SRL se adresează firmelor cu activitate în mai multe schimburi de lucru, dar şi persoanelor fizice. Activitatea Departamentului de intervenţie în regim de avarie se face atât pe bază de abonament cât și pe segmentul de intervenții speciale.

 

Grupul de firme ELECON este renumit pentru încă un domeniu deosebit de important: şcoala de personal, prin care societatea a devenit un standard la lista furnizorilor de personal pe piaţa muncii, demonstrat prin faptul că toți angajații care și-au separat activitatea de firma mamă ori și-au deschis propriile afaceri și au excelat ori au devenit oameni de bază la noile locuri de muncă dovedind înalta calificare, educare și școlarizare, pregătire pe care firma ELECON  le-a conferit-o.

ELECON are un colectiv tânăr, dinamic, care îşi înţelege clienţii şi face tot posibilul să rezolve problemele lor. "ELECON - PUTEREA SOLUŢIEI" este crezul tuturor angajaţilor firmei arădene despre cum se tratează un client.

 

De-a lungul anilor, Elecon s-a implicat și în viața culturală, socială și spirituală a comunității prin sponzorizări ale mai multor tipuri de activități social culturale și sportive. Toate de mare anvergură. Aici vorbim în primul rând de sponzorizări făcute de-a lungul timpului in domeniul sănătății, demne de amintit sunt câteva acțiuni umanitare de

reamenajare și dotare salon rezervă la secția de ortopedie a Spitalului Județean Arad, reabilitarea prin igienizare și zugrăvire completă a etajului trei al aceluiași spital județean dar și dotarea cu instalație de climatizare a două saloane de operație și, poate, acțiunile umanitare din domeniul sănătății au atins apogeul atunci când a fost dotat Spitalul Matern Arad cu un GRUP GENERATOR extrem de important pentru păstrarea calității actului medical. În plan cultural sportiv, ELECON a venit concret în sprijinul unor acțiuni serioase și de anvergură, ne gândim aici la susținerea lui Torok Zsolt să ajungă pe cele mai înalte piscuri ale lumii, pe acoperișul Pământului, susținut prin sponzorizări în expedițiile din Himalaya și America de Sud, participarea activă la descoperirea traseelor de raliu și ajutorul dat organizatorilor pentru Raliul Aradului  care a ajuns la a 4-a ediție, dar și susținerea și sponsorizarea Clubului de Parașutism Sportiv Arad, astfel încât tineri curajoși, cu vise mărețe, să și le poată îndeplini. ELECON, este și vrea să fie în continuare un factor de sprijin pentru cei care știu ce vor de la viață. Noi nu schimbăm destine ci punem umărul pentru ca ele să se îndeplinească! Nu schimbăm oameni ci îi ajutăm să reușească!

 

ELECON este și PUTEREA SOLUȚIEI tale, omule simplu de pe stradă.

 

 Sorin Ghilea

 Share on Facebook

88 comentarii


Lasa un comentariu

Numele & Prenumele *
Adresa Web URL
( Ex: http://www.baricada.ro/ )
Comentariul meu *
Cod de validare *
(Anti-Spam)

Încarcă mai multe articole